Annons:

Annons:

Ving lanserar TakeAway-mat online för Sunwing-gäster

Dagarna då man behövde stå i kö och vänta på sin tur för att beställa TakeAway-mat på Vings hotell kan nu vara ett minne blott. I alla fall på familjehotellet Sunwing Fañabe Beach på Teneriffa där Ving lanserar möjligheten för gästerna att förbeställa mat från restaurangen direkt från mobilen utan extra kostnad.

– Med den nya digitala tjänsten tar vi bort det som skaver och utnyttjar de möjligheter som tekniken ger oss för att minska matköerna på hotellet. Vi börjar med pilotprojektet på Sunwing Fañabe Beach på Teneriffa, men vår ambition är sedan att lansera tjänsten på fler av våra populära familje- och vuxenhotell framöver. Vi har redan efter ett par dagar fått väldigt positiva reaktioner från våra gäster, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef Ving.

Med TakeAway online kan gästerna luta sig tillbaka, koppla av och välja sin favoritmat direkt genom funktionen på MyHotel (hotellets egen sajt som kan nås via gästernas mobiler eller annan mobil enhet samt från hotellets datorer) under öppettiderna för hotellrestaurangen Vicentes Kitchen & Grill. Efter beställningen får gästen ett bekräftelsemail med en uppskattad upphämtningstid. Därefter kan maten hämtas direkt från köket. Det tillkommer inga extra kostnader för tjänsten.

På menyn finns en stor variation av rätter, från pizza och sallader, till burgare och lokala rätter. Från och med förra sommaren erbjuds även ett antal vego-rätter på menyn, däribland bowls. Fler vego-rätter kommer att tillkomma på menyn under sommaren 2020.

3 kommentarer

  1. Stefan: Bra men hade varit bättre att få det i appen då man redan har den
  2. Roy: Superbra idé, bravo Ving!
  3. Heléne Wallin: Tack Stefan för jättebra idé! Vi har dragit igång det här som en test och vår ambition är att det framöver också ska gå att boka enkelt direkt från appen. Idag har alla gäster automatiskt tillgång till MyHotel genom WIFI uppkopplingen på hotellet, och vi hoppas på att gästerna kommer att uppskatta den nya servicen.