Annons:

Ving utlyser tävling för seniorer som vill bli reseledare

Ving utlyser en tävling för 65-plussare som vill testa på att vara reseledare. Vinnaren får prova på sitt drömyrke under en veckas tid i sommar.

Ving utlyser en tävling för alla som har fyllt 65 år som drömmer om att jobba som reseledare. Vinnaren får prova på sitt drömyrke under en vecka i sommar.

– Den gruppen tillhör våra flitigaste gäster, många pensionärer är både pigga och resvana och de har gott om pengar att röra sig med. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda en senior chansen att få prova på reseledaryrket under en vecka i sommar, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

”Reseledare senior” heter tävlingen. 65-plusarna ska i ord, bild eller film lägga upp hur de tänker sig sin reseledarvecka. En jury från Ving kommer sen att utse en vinnare som i sommar får förverkliga sin dröm.

– Kanske finns vår reseledare senior bland dem som jobbade på Club 33 i tidernas begynnelse. Eller så är det någon som ångrar att de aldrig sökte jobb som reseledare i sin ungdom, säger Magdalena Öhrn.

Sista ansökningsdag är 20 maj.

2 kommentarer

  1. Pekka: Jag skulle vilja se min mamma att ta hand on svenska hooligans i Magaluf Pub Crawl...
    • Mandy: Pekka, Den var bra.. Med en Senior Reseledare, kanske de svenska Hooligans på Magaluf Pub Crawl tror att dom börjar få hallucinationer, och blir nykterister på kuppen.......
Restaurangchef – Vaxholms Kastell & Badholmen
Sista ansökningsdag:
23 februari 2023
Skandinaviens största safaripark söker operation manager
Sista ansökningsdag:
11 februari 2023