Annons:

Annons:

Sunwing Makrigialos Beach

Vings swim out-koncept utökas

Allt fler av Vings kunder efterfrågar direkt poolaccess från hotellrummet.

– Tidigare var det endast lyxhotell som erbjöd den här möjligheten, men idag är det tillgängligt för betydligt fler, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving i ett pressmeddelande.

Ving utökar utbudet av hotell med företagets swim out-koncept när familjepopulära Sunwing Makrigialos Beach på Kreta får sviter med direkt poolaccess. Vings swim out-hotell har gemensamt att man kan kliva direkt ner i poolen från terrassen. Konceptet erbjuds inte bara på lyxhotell utan även på trestjärniga hotell.

– Många av våra kunder har insett bekvämligheten med swim out och med de nya poolaccess-rummen på Sunwing Makrigialos Beach har vi ett 60-tal hotell med swim out, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Hotellet kommer erbjuda sju typer av sviter med direkt poolaccess: med ett eller tre rum.

– Terrasslägenheterna har tillgång till pool som delas med grannen och för att ta vara på utsikten har många av poolerna byggts med infinity-känsla, säger Magdalena Öhrn.

Kostnad för en svit är 23 500 för två vuxna och två barn.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019