Annons:

Annons:

BWH Hotel Group växer kraftigt i Norge

De Bergenske som driver ett antal av Bergens mest anrika hotell inleder ett samarbete med BWH Hotel Group. De Bergenske välkomnade sina första gäster för över 100 år sedan och har sedan dess levererat goda upplevelser för såväl tillresande som lokalbefolkningen, enligt ett pressmeddelande.

Hotellen som alla är personliga och unika i sin karaktär kommer att marknadsföras som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection och BW Signature Collection.

– Vi ser mycket fram emot att samarbeta med BWH Hotel Group. Att kunna fortsätta utveckla våra individuelle hotell och erbjuda gästerna en unik upplevelse men samtidigt få styrkan ett större nätverk av hotell kan erbjuda passar oss väldigt väl säger Kjetil Smørås, ägare till De Bergenske i ett pressmeddelande.

– För oss är De Bergenske en drömpartner säger Johan Kukacka, VD för BWH Hotel Group i Skandinavien. Vår ambition är att erbjuda ett alternativ till de stora standardiserade hotellkedjorna och tillsammans med De Bergenske tar vi ett första steg för att stärka vår position i Norge.

Hotellen som ansluts till BWH Hotel Group är Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotell Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus och Augustin Hotel.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.