Annons:

BWH Hotel Group växer kraftigt i Norge

De Bergenske som driver ett antal av Bergens mest anrika hotell inleder ett samarbete med BWH Hotel Group. De Bergenske välkomnade sina första gäster för över 100 år sedan och har sedan dess levererat goda upplevelser för såväl tillresande som lokalbefolkningen, enligt ett pressmeddelande.

Hotellen som alla är personliga och unika i sin karaktär kommer att marknadsföras som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection och BW Signature Collection.

– Vi ser mycket fram emot att samarbeta med BWH Hotel Group. Att kunna fortsätta utveckla våra individuelle hotell och erbjuda gästerna en unik upplevelse men samtidigt få styrkan ett större nätverk av hotell kan erbjuda passar oss väldigt väl säger Kjetil Smørås, ägare till De Bergenske i ett pressmeddelande.

– För oss är De Bergenske en drömpartner säger Johan Kukacka, VD för BWH Hotel Group i Skandinavien. Vår ambition är att erbjuda ett alternativ till de stora standardiserade hotellkedjorna och tillsammans med De Bergenske tar vi ett första steg för att stärka vår position i Norge.

Hotellen som ansluts till BWH Hotel Group är Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotell Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus och Augustin Hotel.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024