Annons:

Annons:

Hotel Dan i Kastrup blir ett Best Western-hotell

Hotel Dan i Kastrup väljer att byta varumärke till Best Western Plus. Bytet från nuvarande Quality Hotel sker den 1 oktober 2019. Best Western Hotels & Resorts får därmed en strategiskt viktig placering i Danmark, enligt ett pressmeddelande.

Best Westerns hotellportfölj i Köpenhamn utökas med 240 rum, när Hotel Dan i Kastrup blir Best Western Plus Copenhagen Airport. Med det nya tillskottet ökar kedjan sin kapacitet i huvudstaden markant.

– Detta är ett eftertraktat läge med den växande flygplatsen precis runt hörnet och endast 15 minuter från centrala Köpenhamn. Hotellet har stor potential, och vi gläder oss åt att välkomna det som en del av vår kedja, säger Søren Nystrøm, Country Manager för Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

Att valet hamnade på Best Western Plus är enligt Per Denker Sørensen, VD för operatören Core Hospitality – Best Westerns stora, internationella distributionsplattform och deras globala lojalitetsprogram, Best Western Rewards, med 40 miljoner medlemmar över hela världen.

– Den växande konkurrensen på marknaden kräver anpassning och vi tror att en kedja med över 4 000 hotell runt om i världen och samtidigt en lokal närvaro kan hjälpa oss att säkra den rätta positioneringen på marknaden, fortsätter Per.

– Det är inte en dag som ser likadan ut på ett internationellt hotell som detta. Därför ser vi också varje gästinteraktion som unik. Vi följer Best Westerns varumärkeslöfte ”Lika olika överallt” och vi har stor frihet att anpassa vår drift efter den lokala eftefrågan. Med Best Western Plus visar vi, att vi går den extra milen för att erbjuda 4-stjärniga faciliteter till våra gäster, säger Sanne Færgsted, Hotelldirektör på blivande Best Western Plus Copenhagen Airport.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019