Annons:

Premium

GO Cruising i Norrtälje “har haft ett toppenår” – når 38 Mkr i omsättning

-Vi har haft ett toppenår och det ser ut att fortsätta i den andan. 2024 känns som att vi  kommer slå alla rekord! Att det går så bra bottnar mycket i allt jag lärt mig under pandemin, våra goda relationer till rederierna och det gäng med kollegor som jag lyckats anställa senaste åren, skriver VD och grundaren Mimmi Tysk i en kommentar till Travel News och fortsätter:  

“Vi är exempelvis ensamma med att ha avtal med Richard Branson’s kryssningsbolag Virgin Voyages”

– Vi har byggt upp ett starkt team tillsammans som alla vill åt samma håll och vi håller god service till våra resenärer vilket uppskattas och talas om till deras vänner, familj och arbetskamrater som hör av sig och vill också boka resor. 

Det senaste bokslutet för GO Cruising Travel Group AB, som sträcker sig från 2022-09-01 till 2023-08-31, visar en betydande ökad omsättning. Företagets omsättning uppgick till 38,1 miljoner kronor, vilket är en stark ökning jämfört med föregående år då den låg på 22,9 miljoner kronor. Årets resultat visade en vinst på 836 000 kronor, en ökning i jämförelse med föregående års vinst på 1,88 miljoner kronor. 

Antalet anställda ökade också från 3 till 7 personer och personalomkostnaderna låg på 3,56 miljoner kronor för detta bokslut, en ökning från 2,28 miljoner året innan. Kassan stärktes under perioden och uppgick till 11,4 miljoner kronor, en ökning från 9,78 miljoner kronor föregående år. 

Mimmi Tysk är VD och ledamot i styrelsen för GO Cruising Travel group AB. Bolaget, grundat 9 september 2011, avancerar inom resebranschen och koncentrerar sig på kryssningsresor. 

Företaget anordnar guidade turer och arrangemang utomlands, agerar som resekonsult och erbjuder olika typer av kryssningar till destinationer som Medelhavet, Europa, Karibien och andra delar av världen. Deras kryssningar innefattar allt från all-inclusive-kryssningar, mat- och vinkryssningar till skräddarsydda resor. 

Ytterligare verksamheter för företaget innefattar musikproduktion, fastighetsförvaltning och handel med fastigheter. GO Cruising Travel group strävar efter att erbjuda personliga och anpassade tjänster för att möta varje kunds behov, budget och resepreferenser. 

GO Cruising Travel Group samarbetar med SeaFun, en informationssida om kryssningar, och reco.se, där kunder kan lämna recensioner. Profiler för bolagets personal, inklusive vd, personliga resekonsulter och webbansvariga finns tillgängliga på företagets webbplats för att betona deras expertis och favoritdestinationer. Mimmi påpekar också just tillgängligheten på webben och att företaget vill fortsätta utvecklas i det avseendet.  

VD och grundaren Mimmi Tysk ser optimistiskt både på det gångna året och framtiden.   

-Det vi jobbar på att förbättra ännu mer är vår kunskap och synlighet online. Vi har också börjat jobba närmare med flera resebyråer som köper kryssningar genom oss då vi har störst utbud i hela Sverige vill jag säga. Vi är exempelvis ensamma med att ha avtal med Richard Branson’s
kryssningsbolag Virgin Voyages så det är lite roligt. Vi har också ett väldigt smidigt bokningssystem på vår sajt där både resenärer och resebyråer kan boka kryssningar och är man resebyrå får man självklart provision. 

Vi gillar goda relationer och bra samarbeten med både partners och leverantörer, avslutar Mimmi Tysk.

På nytt jobb