Annons:

BRA lanserar ny direktlinje till danska Århus från Bromma

BRA lanserar idag en helt ny direktlinje mellan Bromma Stockholm Airport och danska Århus, med flygstart den 7 november. Den nya linjen kommer att trafikeras 5 gånger i veckan, med goda transfermöjligheter till och från flygbolagets övriga destinationer, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada över att vi nu möjliggör direktflyg mellan Sveriges huvudstad och Danmarks nästa största stad Århus. Tack vare en ökad efterfrågan från våra kunder var beslutet att lansera en ny direktlinje mellan Århus och Bromma naturligt. Den nya linjen går helt i linje med BRA´s långsiktiga strategi om en expansion även utanför Sveriges gränser säger bolagets kommersiella chef Martin Erkenborn i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Henrik Göthlin: Otroligt kul att BRA öppnar upp med direktflyg till Aarhus. Vi på VisitDenmark och VisitAarhus jublar. Aarhus är en perfekt weekend-stad att besöka. En lagom stor och lagom liten stad att uppleva och lära känna över en natt eller två. Welcome to The Land Of Everyday Wonder
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022