Annons:

Annons:

Högt tryck på FlixBus höstlovsresor: 50 procent fler bokningar i år

FlixBus har hittills fått in 50 procent fler bokningar för resor under höstlovet jämfört med det föregående året. Under veckorna 43 och 44 reser svenskarna mest till Stockholm, Göteborg, Jönköping, Oslo och Köpenhamn. Bokningstrycket visar att intresset för kollektivresor fortsätter att öka, enligt ett pressmeddelande.

– Bokningsstatistiken för årets höstlov visar en fortsättning på trenden att allt färre väljer bil och flyg för sina resor, berättar Jelena Jovanovic, pressansvarig för FlixBus Sverige. Vi är glada att kunna välkomna resenärerna ombord och erbjuda ett miljövänligt, bekvämt och prisvärt transportalternativ.

Enligt bokningssiffrorna kommer flest FlixBus-resenärer att åka till Stockholm, Göteborg, Jönköping, Oslo och Köpenhamn. Helgen som infaller vecka 43 verkar den 25e oktober bli mest reseintensiv, medan helgen därpå är det söndag den 3e november. Det finns fortfarande avgångar tillgängliga på de flesta relationer men bokningar förväntas ta ännu mer fart under den närmaste tvåveckorsperioden.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Sheraton söker Account Manager MICE
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
Sales and Marketing Director International till Viking Line
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2019
Sheraton söker Director of Sales
Sista ansökningsdag:
23 oktober 2019