Annons:

Joakim Kjellson – ny VD för Maxli Travel Group med Scandorama

Joakim Kjellson tar nu över VD-posten för Maxli Travel Group, där Scandorama ingår – en av Sveriges största bussresearrangör. Joakim Kjellson kommer närmast från Mekka Traffic Group i olika roller bland annat hos Bergkvarabuss där han arbetat med verksamhetsutveckling och projekt inom koncernen, enligt ett pressmeddelande.

” Jag är mycket glad och tacksam för det förtroendet jag fått, att få ta hand om ett så anrikt varumärke som Scandorama. Jag ser fram emot att, tillsammans med den mycket stora kompetens som finns i organisationen, jobba för att stärka vår position på marknaden och fortsatt bli en långsiktig leverantör av fantastiska reseupplevelser för våra kunder.” säger Joakim Kjellson i ett pressmeddelande.

Scandorama och Ölvemarks Holiday har sedan 2009 varit sammanslagna och är sedan 2012 helägda av Bergkvarabuss AB. Sedan oktober 2020 har varumärket Ölvemarks Holiday lagts ner och allt erbjuds i ett varumärke, Scandorama, där man 2021 erbjuder över 130 olika rundresor runt i Europa.

”Joakims erfarenhet, ledarskap och personlighet kommer att passa utmärkt i organisationen och för de utmaningar som bolaget står för” säger Per Thorsell, VD för Mekka Traffic Group enligt ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.