Annons:

Swebus och Flygbussarna i nytt samarbete

Sveriges största expressbussbolag, Swebus, startar ett samarbete med Flygbussarna.

– Det här samarbetet innebär att våra expressbussresenärer enkelt kan köpa sin resa till Arlanda till ett lågt pris. Det är också bra att våra resenärer på det här sättet inte drabbas av att vi slutar att trafikera vår egen linje Stockholm-Arlanda, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.

Resenärer i orter såsom Nyköping, Norrköping, Linköping och Jönköping kan köpa sin resa till och från Arlanda av Swebus. På Stockholm Cityterminal byter resenärerna till Flygbussarnas linje Stockholm-Arlanda. Den nya kombinationsbiljetten blir billigare än om man väljer att köpa biljetterna var för sig.

– Det är roligt att göra det ännu enklare för resenärer att ta bussen till Arlanda, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna. Att fler väljer bussen istället för att ta bilen till flyget är viktigt för miljön. Vi vill locka fler resenärer genom att knyta ihop våra resor till Arlanda med Swebus expressbusslinjer från hela landet.

Förutom samarbetet med Flygbussarna går flera av Swebus expressbussresor via Arlanda samt Flygtransferlinjen från Örebro via Västerås och Enköping till Arlanda. Samarbetet startar den 19 augusti.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024