Annons:

Zakaria Abna-Aissa blir ny kommersiell direktör för Vy Flygbussarna och Vy Bus4You

Vy Flygbussarna kan nu meddela att Zakaria Abna–Aissa tillträder rollen som kommersiell direktör på Vy. Zakaria Abna–Aissa, vilket idag är verksam som affärsområdeschef på Vy Flygbussarna, kommer från och med den 16 augusti ansvara för att leda arbetet med varumärkena Vy Flygbussarna och Vy Bus4You.

Sedan mars 2020 ingår Vy Flygbussarna i Vy-gruppen, en av Nordens största transportkoncerner. Idag är Vy störst i Sverige inom kommersiell busstrafik. Nu kan bolaget meddela att Zakaria Abna – Aissa, som idag är verksam som affärsområdeschef på Vy Flygbussarna och som har 20 års erfarenhet av kommersiell bussverksamheten kommer tillträda rollen som kommersiell direktör på Vy efter Robert Nyberg. Robert Nyberg har tidigare presenteras som ny vd för Vy Buss från och med den 16 augusti.

– Det känns väldigt bra att kunna presentera att det blir Zakaria Abna – Aissa som kommer fortsätta utveckla de båda varumärkena Vy Flygbussarna och Vy Bus4You. Han har stor erfarenhet av att leda och utveckla en större verksamhet, det känns mycket tryggt att Zakaria nu får en ännu bredare ledarroll inom bolaget, säger Robert Nyberg.

Vy kommersiella direktör ansvarar för de två varumärkena Vy Flygbussarna och Vy Bus4You, två stora bussaktörer vilka tillsammans erbjuder ett brett utbud av både inrikesresor till storstäder så som Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Örebro, Oslo och Köpenhamn, samt kör flygbusstrafik till de största flygplatserna i Sverige. I och med Vy Flygbussarnas inträde till Vy-gruppen under 2020 har ambitionen från början varit att utveckla en stark och gemensam organisation med två varumärken som kompletterar varandra.

– Det känns väldigt spännande att få fortsätta leda utvecklingen av Vy Flygbussarna och Vy Bus4You framöver, två mycket starka varumärken med gästen i fokus och med mycket hög kundnöjdhet. Vi börjar nu även se en positiv utveckling med ett växande intresse för både flygresor och resor inom Sverige. Vi ser nu fram emot att välkomna ännu fler gäster till våra nya och moderna bussar, säger Zakaria Abna-Aissa.

Kommentarer är stängda.