Annons:

Apollo förnyar sitt charteravtal med SAS – värde: 4,5 miljarder

SAS och Apollo stärker sitt strategiska partnerskap och signerar nytt treårigt avtal värt 4,5 miljarder SEK. Avtalet innebär att SAS från sommaren 2025 till och med sommaren 2027 förblir huvudpartner för Apollos charterflygningar från Skandinavien, enligt ett pressmeddelande.  

Under våren 2021 ingick SAS och Apollo ett då rekordstort avtal för charter-operationer som sträckte sig fram till 2024. Nu har ett nytt avtal signerats där SAS kommer att flyga Apollos kunder till och från 15 orter i Sverige, Danmark och Norge till 24 destinationer runtom i Europa. Apollo förblir samtidigt SAS största partner på chartersidan. 

– Vi ser fram emot att under de kommande tre åren fortsatt kunna erbjuda våra gemensamma kunder en unik flygupplevelse när de kliver ombord på våra SAS-flygplan från Danmark, Norge, och Sverige. Avtalet med Apollo är en viktig del i vår strategi för att säsongsanpassa vår flyg-kapacitet. Det nya avtalet med Apollo är även ett kvitto på att SAS är en uppskattad samarbetspartner också i chartermarknaden, säger Michael Erixon, global försäljningschef på SAS i ett pressmeddelande. 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna