Annons:

Apollo satsar på charter med SAS till Gambia

Sveriges tredje största researrangör Apollos portfölj växer i takt med svenskarnas äventyrslusta. Därför utökar researrangören nu sitt vinterprogram med ytterligare en destination i Afrika: Gambia.

– Sedan pandemin har vi sett en tydlig ökning av efterfrågan på nya destinationer, särskilt under vintermånaderna. Svenskarna kommer alltid att älska Kanarieöarna, men allt fler vill uppleva nya platser, lära känna nya kulturer, prova nya smaker och vidga sina vyer – och Gambia uppfyller alla deras semesterbehov”, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo i ett pressmeddelande.

När Apollo lanserar sin senaste destination slår man på stort även när det gäller flyglösningen. Från Sverige flyger man via Köpenhamn – där man sedan tas direkt till Banjul med en SAS A321neo LR. Det är samma typ av flygplan som flygbolaget använder på sina långdistansflygningar till exempelvis New York.
Det innebär bland annat att Apollos resenärer kommer att ha tre olika klasser att välja mellan: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus och SAS Charter Business.

– Det är ingen tvekan om att det här kommer att bli ett av världens bästa charterflyg. Vi talar om en unik och förstklassig flygupplevelse från början till slut, som inget annat charterflygplan kommer i närheten av att kunna jämföra sig med på den skandinaviska marknaden”, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.