Annons:

Här är listan på flygplatserna som TUI storsatsar på nästa sommar

Efter en sommar med höga bokningsnivåer i nästan hela landet storsatsar TUI på destinationsutbudet från regionala flygplatser inför kommande säsong. I sommarprogrammet 2024 lanserar TUI nya destinationer från elva regionala flygplatser, enligt ett pressmeddelande.

Resebranschen är på brant uppgång efter pandemins minskade resande. Med en framgångsrik sommar i backspegeln gör den ledande reseaktören TUI en av sina största satsningar någonsin på utbudet från regionala flygplatser. Från och med sommaren utökar TUI charterprogrammet från flera regionala flygplatser, med destinationer som bland annat Kos, Sicilien och Bulgarien.

Ersättningen betalas ut samma dag vilket ger resenärerna möjlighet att sysselsätta sig med väderoberoende aktiviteter, till exempel ett museibesök eller en shoppingrunda, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden i ett pressmeddelande.

– Vårt nya sommarprogram har ett mycket bredare destinationsutbud i hela landet, vilket ger våra kunder en större valfrihet när de ska välja resmål. Det är många som föredrar att resa från sin regionala flygplats och på detta sätt erbjuder vi resenärerna en extra bekvämlighet och service som höjer hela semesterupplevelsen, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i ett pressmeddelande.

För att möjliggöra det bredare destinationsutbudet har TUI förlagt de nya flygrutterna och avgångarna med viss oregelbundenhet utspritt över säsongen. De historiskt sett populära resmålen har fler avgångar, medan de nya har färre.

– På detta sätt kan vi erbjuda fler charterlinjer samtidigt som vi säkerställer att vår kapacitet motsvarar efterfrågan, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Här är TUI:s charternyheter från regionala flygplatser sommaren 2024

Halmstad: Turkiet (Antalya), Kreta, Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos

Jönköping: Turkiet (Antalya), Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos

Kalmar: Turkiet (Antalya), Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos

Karlstad: Turkiet (Antalya), Kreta, Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos

Luleå: Bulgarien (Burgas), Sicilien (Catania), Kos, Kroatien (Split)

Malmö: Turkiet (Antalya), Kos, Mallorca, Rhodos

Norrköping: Kos

Skellefteå: Bulgarien (Burgas), Kreta, Sicilien (Catania), Kos, Cypern, Mallorca, Kroatien (Split)

Växjö: Kos

Umeå: Bulgarien (Burgas), Sicilien (Catania), Kos, Cypern, Mallorca, Kroatien (Split)

Örebro: Kos

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024