Annons:

I höst kör TUI charter från Skavsta till Gran Canaria

TUI lanserar sin första charterlinje från Stockholm Skavsta Airport till Gran Canaria. Med start i höst går det att flyga direkt till Las Palmas, enligt ett pressmeddelande.

Med start den 16 oktober flyger TUI charter till den omtyckta kanarieön från Skavsta i samarbete med flygbolaget Jettime. Sträckan trafikeras veckovis fram till och med den 13 april 2025. Totalt rör det sig om 23 avgångar.

– Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Kanarieöarna och därför känns det roligt att kunna flyga till Gran Canaria även från Stockholm Skavsta Airport. Vi vet att många föredrar Skavsta för dess bekväma läge och storlek. Nu får våra kunder i regionen ännu större valfrihet när de ska planera sin nästa solsemester, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden i ett pressmeddelande.

– Det är oerhört glädjande att kunna välkomna världens ledande researrangör TUI till Skavsta och erbjuda charterresor för våra resenärer. Kanarieöarna är ett mycket populärt resmål, särskilt vintertid, säger Kjell-Åke Westin, styrelseordförande för Stockholm Skavsta Airport i ett pressmedelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna