Annons:

Norwegian förlänger charteravtalet med TUI till sommaren 2024

Norwegian och TUI fortsätter sitt samarbete för den kommande vinter- och sommarsäsongen med flygningar från Skandinavien till destinationer i Europa, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har ett bra samarbete med TUI och är väldigt glada över att förlänga det även för de kommande säsongerna. TUI är Nordens största researrangör och erbjuder resor till många spännande destinationer. Vi fortsätter att förnya flygflottan och ser fram emot att välkomna ännu fler passagerare ombord på våra moderna flygplan och se till att de får en bekväm start på semestern, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian enligt ett pressmeddelande.

TUI är den största charteroperatören som Norwegian samarbetar med, och företagen har samarbetat sedan 2010. Den nyligen undertecknade överenskommelsen gäller för vintersäsongen 2023-2024 och sommarsäsongen 2024.

Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden. TUI Nordic med en marknadsandel på 25 procent är den ledande aktören på den nordiska resemarknaden. 

– Vi är glada över att förlänga vårt långa partnerskap med Norwegian. Precis som TUI är Norwegian en etablerad aktör med högt förtroende bland de skandinaviska resenärerna. Flygresan är ett viktigt fokusområde för oss på TUI, och våra kundundersökningar visar att Norwegian gör ett fantastiskt jobb med upplevelsen ombord. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla den bästa semesterupplevelsen för våra kunder. Inte minst till vårt största vinterresmål Kanarieöarna, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Terje Dahl: Inte TUI som förlänger avtalet med Norwegian?
    • Travel News: Så kan man också se det.
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024