Annons:

TUI satsar på direktflyg till Karpathos

TUI lanserar nu direktflyg till den grekiska ön Karpathos. Avgångarna erbjuds från Stockholm och Köpenhamn direkt till Karpathos under sommarsäsongen 2023, enligt ett pressmeddelande.

Mellan Kreta och Rhodos reser sig Karpathos, en lite hemlig ö med dramatisk natur och stränder med turkost vatten. Ön är näst störst i ögruppen Dodekaneserna men sticker ut bland sina grannöar. Här vårdas kultur och traditioner, i restaurangköken lagas traditionella rätter av produkter som odlats i närheten och öborna är mycket stolta över sin ö.

Det är populärt att hyra bil på Karpathos och köra längs serpentinvägarna med strålande utsikt över havet.

– Det är otroligt kul att vi nu erbjuder Karpathos och breddar vårt utbud i grekiska övärlden, ett fantastiskt resmål för den som älskar Grekland och vill upptäcka något nytt. Karpathos erbjuder något för alla – fina stränder, fantastisk kultur och fina vandringsleder och snorkling för den som önskar en aktiv semester, säger Tommy Serban kommersiell direktör på TUI i ett pressmeddelande.  

En kommentar

  1. Marcus, Ticket.se: Alltid bra med konkurrens iofs men hade hellre sett att någon Svensk arrangör hade satsat på tex Malta eller Marrakech som båda går bra på TUI's utländska marknader.
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024