Annons:

Annons:

Apollo möjliggör nu fri ombokning

På grund av Coronaviruset har Apollo fått många frågor från kunder om hur de kan göra sin sommarresa så trygg som möjligt. Researrangören har därför valt att tillmötesgå kundernas efterfrågan och erbjuder nu fri ombokning för alla kunder som under mars månad bokar en sommarresa, enligt ett pressmeddelande.

Apollo ger från och med idag och fram till den 31 mars, alla som bokar en sommarresa möjligheten att byta resmål, datum eller hotell med kort varsel. Detta ger kunderna möjligheten att göra en ombokning inom Apollos ordinarie charterprogram ända fram till två veckor innan avresa.

– Svenskar gillar att vara ute i god tid och många är redan igång med att planera sommarens semesterresa. 40 procent av alla bokningar hos Apollo brukar göras mellan januari och mars och med den här fria ombokningen vill vi bidra till att planeringen av sommarresan känns just så där härlig och trygg som den ska vara, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Utöver fri ombokning under mars erbjuder Apollo som vanligt mer heltäckande av- och ombokningsskydd och reseförsäkringar mot extra kostnad.

4 kommentarer

  1. Lars: Har bokat en vecka till Samos den 4 Juli 2020,osäker om resan blir av pga Corona? Hur länge gäller pengarna tillbaka eller fri ombokning av resan Jag har avbest skydd+maxi rese försäkr
  2. Lars: Lars igen,bokade i Nov 2019 om det har någon betydelse
  3. Elisabet: Från Kammarkollegiets sida. Ansök om ersättning ur resegarantin Har du köpt en paketresa eller ett sammanlänkat researrangemang och fått hela eller en del av din resa inställd på grund av researrangörens insolvens? Då kan du ansöka om ersättning ur arrangörens resegaranti. Ingen ersättning från resegarantin om en resa avbokas på grund av coronaviruset Har du frågor om coronaviruset och hur det påverkar din resa, läs på Konsumentverkets webbplats Resegarantilagen gäller endast om en resa ställs in på grund av att reseaktören är insolvent. Du kan därför inte få någon ersättning från resegarantin om en resa avbokas på grund av coronaviruset. Läs även vad som gäller när UD avråder från resor till ett visst land på regeringens webbplats
  4. Marie: Hej! Har en resa den 15/5 med Apollo till Grekland och i dagsläget har inte UD avrått resa dit, måste betala min resa senast 5/4, hur ska jag tänka.Marie

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.