Annons:

Gröna Lund i unikt samarbete med Spotify

Konserterna kommer tillbaka till Gröna Lund sommaren 2022! I ett unikt samarbete med Spotify låter nu Gröna Lund alla musikfans komma med önskemål på vilka artister de vill se till konsertsommaren 2022, baserat på sina egna Spotify-lyssningar.

På en helt ny kampanjsajt ansluter man till sitt Spotifykonto, där ens egna toppartister kommer upp. Spotify utgår från dina mest spelade artister samt genres och gör en kombinerad analys av dessa för att sedan ta fram ett resultat. Via kampanjsajten skickar man sedan in tipsen till Gröna Lund. Och har man tur kanske Gröna Lund bokar just en av dina favoritartister till konsertsommaren 2022.

– Gröna Lunds konserter brukar alltid ha en bredd, det ska finnas något för alla. Därför ska det bli riktigt spännande att se vad vi får in för tips från Spotify-lyssnarna. Vi är otroligt taggade på att göra en rejäl konsertrevansch nästa år. Grönan Live 2022 ska bli en konsertsommar man sent kommer att glömma, säger Johan Tidstrand, programchef på Gröna Lund i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
Aviareps Nordic söker junior PR-konsult
Sista ansökningsdag:
2 januari 2023
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022