Annons:

Flix sänker priset med 20 procent

Under sommaren såg FlixBus en markant ökning av resor inom och utanför Sverige, en trend som verkar hålla i sig. Inför höstlovet har bussresorna nästan dubblats jämfört med fjolåret. Stockholm, Göteborg och Jönköping toppar listan där Göteborg får tre gånger fler resenärer i år. Lagom till lovet gör Flix dessutom buss- och tågresorna ännu billigare då man nu erbjuder ungdom, student- och seniorrabatt på samtliga resor inom Sverige, enligt ett pressmeddelande.

–Vi tror oss se en koppling till ökade priser i samhället och ökade bokningar med oss. Våra resor är fortfarande väldigt prisvärda trots inflation och höga bränslepriser. Studenter, ungdomar och seniorer tillhör en av våra större målgrupper och de kämpar kanske lite extra med att få ekonomin att gå ihop i slutet på månaden. Med den nya rabatten hoppas vi kunna bidra till att ännu fler har råd att resa, säger Kajsa Ekelund, kommunikationschef på FlixBus Norden i ett pressmeddelande.

Rabatten utgår med 20 procent på samtliga resor inom Sverige med FlixBus och FlixTrain och gäller tills vidare.

Kajsa Ekelund, kommunikationschef på FlixBus Norden

Det är inte bara Flix i Norden som sett en ökning av resenärer under året. Flix rapporterade tidigare i år att de haft en ökning med hela 75 procent under årets första sex månader. Totalt reste 24 miljoner passagerare inom Europa med Flix mellan januari och juli. Ökningen av resenärer har lett till att bolaget har kunnat utöka sitt nätverk, lägga till fler avgångar och serva fler människor.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024