Annons:

Elite Hotel storsatsar på konferens i höga kusten

Totalrenoveringen av Arken är redan igång och de 1800 kvadratmeterna mötesyta kommer att inrymma 11 moderna och inspirerande möteslokaler samt en VIP-våning i etage med utsikt över hamninloppet och Örnsköldsviksfjärden. Under hösten 2019 beräknas ombyggnationen vara klar och Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik kan då flytta in i Arken konferens fullt ut, enligt ett pressmeddelande.

– Nu kommer Elite att flytta in på riktigt i Arken och vi får lokaler som matchar vår ambition och servicenivå fullt ut. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med mina medarbetare kunna erbjuda mötesmöjligheter utöver det vanliga, säger Tanja Salchner, Hotelldirektör, Elite Plaza Hotel.

Byggnationen är redan i full gång och beräknas vara klar till årsskiftet. Första våningen av fem kommer att vara klar redan i slutet av augusti och därefter sker renoveringen succesivt plan för plan. All teknik byts ut, hela ytskiktet renoveras med nya färger på väggarna, nya mattor i lokalerna, nya klinkers och kakel, och ny möblering. I de allmänna utrymmena skapas en vardagsrumskänsla för att ge goda förutsättningar för framgångsrika och kreativa möten under hela mötesdagen.

-Tillsammans med Nyfosa skapar vi en mötesplats för stadens alla människor och besökare i vackra Höga Kusten. Med vårt unika läge kan vi erbjuda en högkvalitativ helhetsupplevelse för våra mötesgäster, säger Tanja Salchner, Hotelldirektör, Elite Plaza Hotel.

Den som redan nu är nyfiken på att se lokalerna är välkommen att kontakta Tanja Salchner, Hotelldirektör Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik för visning.

En kommentar

  1. Edvina: I?? Heter det inte PÅ Höga kusten??
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024