Annons:

Elite storsatsar på att bygga spa-anläggningar

2012 startade Elite Hotels en lyxig spa- och träningsanläggning i samarbete med Sturebadet i Stockholm. Satsningen blev så lyckad att hotellkedjan har beslutat utveckla ytterligare fyra liknande anläggningar – nu i egen regi. Först ut är Elite Palace i Stockholm, som öppnar redan i januari 2020.

Det finns redan i dag gym på flertalet av kedjans hotell, men det här är tänkt att bli något utöver det vanliga, där hotellgäster, medlemmar och besökare kan få tillgång till träning, bad och behandlingar, allt på samma ställe.
– De flesta av våra gäster är hälsomedvetna och vill träna när de reser, så gym är nästan en självklarhet på hotellen i dag. Våra hotellgäster kommer att älska våra spa, men de blir också oaser med fokus på hälsa, fysisk träning och personligt välbefinnande för alla som bor och arbetar i området, säger Sofie Glad, som är ansvarig för spa-satsningen på Elite Hotels.
Först ut är hotellet i Vastastan i Stockholm. Bygget är redan långt framskridet och portarna till hotellets nya gym och spa väntas slå upp i januari 2020. Interiören är ritad av arkitekt Per Öberg som har stor erfarenhet av att utveckla spamiljöer i Sverige.
Näst på tur står sedan Södertälje. Där pågår omvandlingen av Astra Zenecas gamla huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Elite tog över fastigheten sommaren 2018 och hösten 2020 ska allt vara klart för öppning.
Därefter, runt årssskiftet 2021, följer Skellefteå. Där ska byggas ett helt nytt kulturhus som inrymmer ett premiumhotell med spa och gym signerat Elite. Och i Karlstad har Elite redan påbörjat en större utveckling av den befintliga hotellfastigheten, i vilken stadens första
hotellspa med turkiskt bad och pool på taket är en viktig del.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024