Annons:

Emirates erbjuder utökat multirisk försäkringsskydd för resenärer 

Det nya initiativet är det första av sitt slag i branschen och utökar flygbolagets tidigare COVID-19-skydd kraftigt med ytterligare multiriskresetäckning för alla kunder som köper en Emirates-biljett från och med den 1 december, enligt ett pressmeddelande.

Med flygbolagets senaste initiativ (och det första i branschen) kan Emirates kunder nu planera sina resor och flyga med ännu större trygghet och sinnesro. Emirates tillhandahåller nämligen utökad reseskydd med flera risker utöver det nuvarande COVID-19-skyddet.

Emirates erbjuder nu detta utan extra kostnad för sina kunder och tillsammans med AIG Travel. Detta skydd är det första i sitt slag inom flyg- och reseförsäkringsbranschen. Det är utformad för att ge alla Emirates-passagerare ett verkligt unikt erbjudande för stress- och problemfria resor.

Denna nya multiriskreseförsäkring och COVID-19-skydd kommer automatiskt att gälla för alla Emirates-biljetter som köpts från och med den 1 december och sträcker sig till Emirates codeshare-flygningar som drivs av partnerflygbolag, så länge biljettnumret börjar med 176.

En kommentar

  1. Personal: Låter tjusigt.Vilken multiriskförsäkring erbjuder Emirates sin personal som ska arbeta i virustät miljö och möta smitta?
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024