Annons:

”Hos oss på Turbine försvinner alla dina bekymmer”

My Öhrn tar över nya Turbine Hotel på Steam. Hon har tidigare arbetat som butler på Anantara Phuket Villas och när hon arbetade på Elite lärde hon sig av Bicky att plugga in alla anställdas namn. Nu tar hon över en stor nysatsning på ett av ESS-gruppens mest lönsamma hotell.

Grattis till nya jobbet som Hotel Manager på Turbine Hotel på Steam. Varför valde de dig?
Jag var med och öppnade Steam Hotel och har även varit hotellchef på Steam ett år nu. Jag brinner verkligen för det här nya konceptet som jag också har varit med och skapat. Jag ser även en riktigt stor potential i Turbine Hotel. Sammantaget är säkert detta en anledning till att ledningen gav mig förtroendet att ansvara för Turbine Hotel.

Vad är den nya grejen med Turbine Hotel?
Det fria! När du bor hos oss på Turbine så försvinner alla dina bekymmer och du kommer känna dig ung igen. Vi kommer veta allas namn och man längtar till att komma tillbaka. Passionerat, lekfullt och professionellt, som är våra ledord och som vi jobbar efter på alla destinationer är något som också kommer att genomsyra hela Turbine.

Vad gör en Hotel Manager hela dagarna?
Man planerar långsiktigt och jobbar hela tiden för att hitta roliga och bra lösningar för att öka upplevelsen för gästerna.

Du är chef över 40 rum. Det går inte att tjäna pengar på ett hotell under 100 rum är en gammal sanning i branschen eller?
Då ska vi se till att ändra på den sanningen!

Det är 90 procent beläggning på Steam idag på vilken REV-par? (Ge oss en du är stolt över siffra!)
Vi är stolta över många nyckeltal, men kombinationen av att redan 2018 (vårt första helår) omsätta 250 MSEK med lönsamhet och samtidigt leverera hög personal- och gästnöjdhet är det som slår högst!

Västerås, är det världens medelpunkt?
Skulle inte tro att det vedertaget räknas som det, men för oss är det det!

Du var tidigare på Elite. Viktigaste läxan där?
Jobba hårt och att se alla, Bicky är en otrolig person som i princip kan namnet på alla anställda på sina hotell runt om i Sverige.

Vad gör dig till en bra chef?
Kanske mina kollegor bör svara på den frågan, men jag tror jag i mina bästa stunder är inspirerande, passionerad, lyhörd men också beslutsam. Jag gillar själv ledare som kavlar upp ärmarna varje gång det behövs, så det försöker jag också göra så ofta jag kan.

Hur börjar du din arbetsdag?
Med att se alla mina kollegor och ifall det är någon som behöver hjälp med något så finns jag alltid där.

Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?
Just nu, ingenting. Jag känner mig så otroligt stolt och tacksam över att få vara en del av ESS Group!

Reseindustrins största utmaning?
Att skapa unika coola upplevelser i samspel med ett miljötänk och långsiktighet.

Namn:My Öhrn
Titel: Hotel Manager
Familj: Sambo, dotter och hund.
Ålder: 33
Bor: Lägenhet
Senaste resa: Till Mijas – Spanien
Favorithotell: Mj´s – Malmö
Favoritfärjebolag: Elbafärjan här i Västerås
Favoritreseapp: Väderappen
Flygbolag som jag åker helst med: Norweigan
Favoritdestination: Mijas- min bror bor där så man känner sig som hemma när man kommer dit och har koll på alla smultronställen.
Min drömresa: Att få uppleva Island.
Detta vet vi inte om dig: Det är nog få som vet att jag under min management trainee på Anantara Phuket Villas jobbade som butler.

En kommentar

  1. chefen: Kan någon korrekturläsare jobba lite här?