Annons:

Annons:

Flygsökningarna har minskar med 87 procent

Flygresor.se har tagit fram en lista av de 20 mest sökta länder under höstlovet. Sökningarna är gjorda från den 1 juni 2020 till och med 2 september. Höstlovet är i år den 26 oktober till och med 30 oktober. Intresset för att flyga är lägre än samma period förra året. Sökningarna i topp 20-listan har minskat med i genomsnitt 87 procent jämfört med föregående år.

Listan toppas i år av Spanien, Thailand och Turkiet.

USA har åkt ner till en sjätteplats från att varit på en andraplats. Även Storbritannien har åkt ner i listan. Från att ha varit på en sjundeplats till att i år vara på en fjortonde plats.

Förenade Arabemiraten klättrar upp tre placeringar på listan. Från att ha varit på en åttonde plats till en femteplats. Även Sverige och Nederländerna klättrar på listan. Sverige har gått från en femtonde plats till en åttonde. Nederländerna är på en sextonde plats i år från att inte vara med på en topp 20 förra året.

Marocko, Tjeckien och Australien är några av de länder som har åkt ur topp 20-listan i år. Iran, Maldiverna och Egypten är några av de som har kommit in på listan istället.

En kommentar

  1. John Doe: Orkade inte ens göra ett stapeldiagram?

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.