Annons:

Premium

“Vi borde nog kunna dubbla ett par gånger till”

More Sailing har ny ägare i investmentbolaget Red Six. Här berättar More Sailings vd Einar Halldin om detta i Travel News klassiska enkät. 2022 omsatte seglingsbolaget med fokus på Kroatien 161 miljoner kronor. 

“Vii har åstadkommit hittills på en liten marknad som Sverige, och ser en väldig potential att utveckla bolaget med fler internationella kunder i framtiden”

Grattis Einar Halldin och Malin Stom på More Sailing, ni har ny ägare i investmentbolaget Red Six med partners. Varför köper vd Fredric Gunnarson er tror ni?

– Jag tror att han ser hur mycket vi har åstadkommit hittills på en liten marknad som Sverige, och ser en väldig potential att utveckla bolaget med fler internationella kunder i framtiden. Fredric har en lång bakgrund av att stötta lovande tillväxtbolag inom alltifrån tech till upplevelser och utveckla dem till globala varumärken. Det känns som en väldigt bra match. Det är också ett fint kvitto för mig och Malin att Fredric ser det vi har gjort sedan vi startade bolaget för 15 år sedan, och vill ha oss kvar som ägare och operativa i bolaget. 

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024