Annons:

Nu är Finnair tillbaka på Visby Airport

Efter ett uppehåll under förra året på grund av pandemin återvänder Finnair till Visby Airport och öppnar upp flyglinjen mellan Visby och Helsingfors under sommarsäsongen. I slutet av juni är det premiär med tre avgångar i veckan tisdagar, torsdagar och söndagar, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är glada att Finnair återupptar sommartrafiken mellan Visby Airport och Helsingfors. Det finns ett stort intresse för Gotland i Finland och även många boende på Gotland med släktingar i Finland. En direktlinje skapar möjligheter till att träffa nära och kära på ett enkelt sätt och är en utmärkt möjlighet för gotlänningar att ta sig till Finland och vice versa, säger Gunnar Jonasson, Flygplatschef på Swedavia Visby Airport i ett pressmeddelande

Linjen mellan Visby Airport (VBY) – Helsingfors Vanta Flygplats (HEL) kommer att trafikeras med en ATR72 tre avgångar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar med start den 24 juni, till och med den 1 augusti.

– Vi ser fortfarande på Sverige som en viktig utökad hemmamarknad och därför känns det helt rätt att öppna Visby nu till sommaren. För gotlänningarna öppnar rutten även upp Finnairs globala nätverk till Europa, Asien och USA. I sommar kommer Finnair att starta flyg till exempelvis Chicago och Los Angeles och öka frekvensen av flyg till New York, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

.

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024