Annons:

2023 flyger Norwegian till 110 destinationer

I 20 år har Norwegian önskat kunder välkomna ombord och nästa sommar blir inget undantag. Under våren och sommaren 2023 erbjuder bolaget 300 linjer till över 110 destinationer i hela linjenätet.

Redan nu går det att boka resor för våren och sommaren 2023 då en stor del av Norwegians sommarprogram finns tillgängligt med 300 linjer till över 110 destinationer. Med ett 50-tal direktlinjer från Stockholm Arlanda och ett 60-tal från Köpenhamn – i kombination med ökad kapacitet på de mest populära destinationerna – finns det många möjligheter att upptäcka Europa på nästa sommar. Norwegian flyger även från Göteborg Landvetter nästa sommar.

– Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023. Med fler linjer och avgångar är vi väl förberedda på att möta den förväntade ökade efterfrågan på flygbiljetter med Norwegian. Vi ser fram emot att önska våra kunder välkomna ombord, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing and Optimisation i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.