Annons:

Air Leap inför krav på ansiktsmask

Från och med den 6 juli inför Air Leap krav på ansiktsmask för samtliga passagerare. Air Leaps krav på ansiktsmask kommer efter att den europeiska luftfartsmyndigheten EASA skärpt sin rekommendation till flygbolag och flygplatser om ansiktsmask, enligt ett pressmeddelande.

Passagerare som är bokade på flygningar de närmsta veckorna efter den 6 juli kommer bli kontaktade av Air Leap med den nya informationen. Kravet på ansiktsmask kommer att gälla under hela resan, redan vid inträde i flygplatsterminalen tills dess att man lämnar den ankommande flygplatsen. Kravet på ansiktsmask gäller för samtliga passagerare från 6 år och uppåt.

– Vi följer ständigt utvecklingen vad gäller Covid-19 och känner att ett hårdare krav på ansiktsmask är nödvändigt för att våra passagerare ska känna sig tryggare med oss ombord. Covid-19 är ett lömskt virus där vi alla måste göra vad vi kan för att stoppa spridningen, säger Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. claes: Krav på mask är bra, men då skall flygbolaget tillhandahålla sådana.
  2. Björn: Jag tycker inte att flygbolagen har ett kvar att tillhandahålla de. Vi som vuxna samhällsmedborgare borde ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Jag beställde munskydd åt mig och mina barn från www.ansiktsmasker.shop De är både billiga och snabb leverans, fick de redan dagen efter.
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024