Annons:

American Express GBT förnyar avtal med British Airways och Iberia

American Express Global Business Travel (GBT), världens ledande partner för affärsresor, förlänger sitt distributionsavtal med flygbolagen British Airways och Iberia. Detta möjliggör en utökad användning för GBT:s kunder av GBT:s Supply Marketplace, företagets bokningsplattform för affärsresenärer. Det skriver American Express Global Business Travel i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär även ett samarbete mellan GBT, British Airways och Iberia om utökad användning av de globala distributionssystemen (GDS:er) som flygbolagens moderbolag International Airlines Group (IAG) har avtal med. 

– Det här avtalet bevisar värdet av vår befintliga relation och säkerställer att våra kunder får fördelarna av såväl traditionellt innehåll som NDC-innehåll under de kommande åren. Vi fortsätter att arbeta med flygbolag och GDS-partners för att utveckla nya, värdeskapande innehåll för våra gemensamma kunder i alla kanaler, säger Rajiv Ahluwalia, Senior Vice President för GBT, Partner Solutions & Supply Marketplace

Kommentarer är stängda.