Annons:

Annons:

Arlandas Pontus in the Air utökar familjen

Burgare med olika tillbehör, klassiska pastarätter samt italienska förrätter och efterrätter ska locka familjer till nya krogen Monstro på terminal 5.

Vårens krognyhet på Arlanda har utvecklas av krögaren Pontus Frithiof och delägaren Mario E Moroni. Den familjevänliga menyn består av enkla och vällagade burgare och pastarätter,  köket omfattar också vegetariska burgare, allt till priser från 109 till 199 kronor.

– Vi har lyssnat på resenärerna på Arlanda och sett ett behov av ytterligare alternativ av restauranger. Monstro ska stärka mat- och dryckesutbudet för målgruppen familjeresenärer och alla andra som önskar god, vällagad mat med snabb service och rimliga priser, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare, Pontus Group.

Namnet, Monstro, har en speciell betydelse och anknytning till en av Pontus Frithiof stora förebilder, Jan Hugo Stenbeck, som för många år sedan föreslog namnet till en restaurang som då inte blev av. Nu har Pontus och Mario fått möjligheten att använda namnet, som också tillhör valen eller sjöodjuret i Walt Disneys film Pinocchio.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Haman Scandinavia söker Key Account
Sista ansökningsdag:
24 november 2019
Manager Cities + Tours
Sista ansökningsdag:
24 november 2019