Annons:

Inifran businessclass.

Buda på uppgraderingen av flygbiljetten

Från och med den 25 april erbjuds SAS kunder att buda på hur mycket de är beredda på att betala för en uppgradering till Plus eller Business. Den som lägger högst bud "vinner" uppgraderingen.

Med SAS nya produkt: SAS Upgrade bestämmer kunder själv hur mycket de kan tänka lägga på en uppgradering till SAS plus eller SAS business. Den som budar högst får uppgraderingen. Antingen betalar man med kort eller med EuroBonus-poäng (om det är inom Europa). Bonuspoäng får man även på själva uppgraderingen.

– Nu ger vi våra kunder möjligheten att lägga ett bud på en uppgradering och göra en bra affär. På det sättet får många fler av våra kunder tillgång till SAS bästa produkter, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS i ett pressmeddelande.

Som kund kan man buda på sin uppgradering 48 timmar innan avresa. Man får besked via mejl 36 timmar före om budet har accepteras, man betalar i förväg och bara om budet accepteras går betalningen igenom. Vill man ändra sitt bud eller avbryta det går det att göra senast 48 timmar innan avresa. Möjligheten att köpa uppgradering på flygplatsen finns fortfarande kvar ska sägas, senast 22 timmar före avresa måste man köpa den.

Bakom uppgraderingsmöjligheten står Plusgrade.

 

3 kommentarer

  1. Andreas K: Och vad säger de som betalat full pris för att slippa ha en "över bokad" SAS Plus eller SAS Business plats?? Uppgradera med poäng räcker .. nu kommer SAMTLIGA platser i plus och Business vara FULLA och gott om plats i ekonomi. En av anledningarna att boka till SAS Plus i Europa VAR att slippa få grannens armbåge i maten eller tidningen
  2. GG: Kommer Optiontown finnas kvar eller ersätts det av budgivningen?
  3. Niklas: Andreas K- Det verkar ju som att det bara är den med högst bud som vinner en uppgradering. Alltså 1 "vinst" per flight