Annons:

Annons:

Clinton vill sätta stopp för Norwegians plan

Hillary Clinton uppmanar Obama att sätta stopp för Norwegians dotterbolag Norwegian Air International:s flygtillstånd i USA.

För några veckor sedan fick Norwegians irländska dotterbolag Norwegian Air International ett efterlängtat flygtillstånd som innebär att Norwegian kan utöka trafiken till USA. Flygtillståndet gavs under en prövotid på några veckor och väntar nu bara på att få ett slutgiltigt godkännande innan det blir permanent.  Nu vill toppolitiker sätta stopp för de planerna. Hillary Clinton uppmanar Obama att inte ge Norwegian det slutgiltiga flygtillståndet och även Bernie Sanders är kritisk. Det skriver danska check-in.

– Norwegian Air Internationals försök att underminera de internationella arbetslagarna genom att lägga ut billig arbetskraft från Thailand och andra låglöneländer är oacceptabelt, sa Bernie Sanders i ett uttalande enligt tidningen.

Norwegian hävdar i sin tur att tillståndet skulle vara till förmån för det amerikanska samhället då bolaget etablerar amerikanska baser med lokal kabinpersonal och flyger tusentals turister till landet.  Likaså menar bolaget att de kommer att köpa fler Boeing-plan i USA vilket också skulle vara till fördel för USA:s invånare.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018