Annons:

Annons:

Efter Emiratesbranden: förbjudet att uttala sig på sociala medier

Förenade Arabemiraten varnar sina medborgare för att det är olagligt enligt lag att dela bilder, nyheter och filmer på sociala medier från branden som medförde en brandmans död.

Förenade Arabemiraten vill undvika att folk delar bilder, nyheter eller filmer från branden på Emirates-planet i onsdags som medförde en brandmans död. Därför har Förenade Arabemiratens luftfartsmyndighet nu gått ut och varnat sina medborgare för att om man gör detta är det straffbart enligt lag. Luftfartsmyndigheten menar att det är ”oansvarigt och respektlöst mot offren”. Varningen möttes direkt av sarkastiska kommentarer från människor som inte tycker att myndigheter bör besluta om vad som ska delas och vad som inte ska delas. Det skriver check-in.dk.

Läs mer: ”Flygplan har kraschlandat på Dubais flygplats”.

En kommentar

  1. Krister: Det är ju en diktatur så vem är förvånad? Jag är förvånad att branschen säjer resor till Dubai. Man borde ta sitt moraliska ansvar.
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager och Projektledare till Ski Unlimited
Sista ansökningsdag:
9 november 2018
MSC Cruises söker Flight Reservation Agent
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Flight Operations Manager till Maxli Travel Group
Sista ansökningsdag:
25 oktober 2018
Birka söker kommunikatör
Sista ansökningsdag:
2 november 2018
Sheraton söker Marketing Specialist
Sista ansökningsdag:
9 november 2018