Annons:

Emirates blir Icelandair sjunde partnerskap – öppnar upp Mellanöstern

Icelandair och Emirates har undertecknat ett samförståndsavtal om ett strategiskt partnerskap, enligt ett pressmeddelande. 

– Detta öppnar upp nya möjligheter för våra kunder i Mellanöstern och Asien. Emirates kommer att bli Icelandairs sjunde globala flygpartnerskap. Vi har och kommer fortsätta att utöka vårt nätverk av partnerflygbolag och fokusera på att arbeta med flygbolag som erbjuder utmärkt service och anslutnin, säger Bogi Nils Bogason, Icelandairs VD i ett pressmeddelande.

– Icelandairs nätverk kompletterar vår närvaro i Europa och erbjuder en rad anslutningar för våra kunder för att diversifiera sina resor. Tillsammans kommer vi att öppna upp nya resemöjligheter och mer val för kunderna, säger Adnan Kazim, vice VD och kommersiell chef på Emirates Airlines i ett pressmeddelande.

Målet med partnerskap är att kunder kan resa på en enda biljett och få sitt bagage incheckat ända till slutdestinationen.

Enligt villkoren i avtalet kommer flygbolagen att arbeta mot ett gemensamt Codeshare-avtal som kommer att möjliggöra för kunder att på ett enkelt sätt resa över de två flygbolagens nätverk och öppna upp nya spännande resestråk.

Undertecknandet av samförståndsavtalet ägde rum på ITB Travel Trade Show i Berlin. 

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024