Annons:

Emirates och SriLankan ingår nytt partnerskap

Emirates och SriLankan Airlines har tecknat ett interline-avtal för att öka tillgängligheten för passagerare från båda flygbolagen. Partnerskapet kommer att ge resenärer tillgång till nya resmål via Colombo och Dubai med en enda biljett och enkel bagagetransport, enligt ett pressmeddelande.

Interline-partnerskapet låser upp 15 regionala destinationer, som drivs av SriLankan Airlines via Colombo, för Emirates-passagerare. Nätverket inkluderar två nya indiska destinationer, Madurai och Tiruchirapally, utöver Gan Island i Maldiverna. Kunder reser nu sömlöst med en biljett samt problemfri bagageincheckning till slutdestinationen. De nya destinationerna inkluderar även Cochin, Chennai, Bangalore, Hyderabad, Malé, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Guangzhou, Seoul och Tokyo.   

SriLankan Airlines passagerare kommer också att dra nytta av Emirates globala nätverk och ansluter till 15 städer. SriLankan Airlines kunder får en förstklassig reseupplevelse och partnerförmåner när de flyger med Emirates till bland annat Bahrain, Amman, Dammam, Medina, Kairo, Muscat, Nairobi, Tel Aviv och en rad amerikanska städer som New York JFK, Los Angeles, San Franciso, Chicago, Boston och Houston.* 

– Detta partnerskap gör det möjligt för kunderna att smidigt flyga till unika destinationer i Indien och Maldiverna, via Colombo. Vi ser fram emot att ytterligare utveckla vårt samarbete inom en snar framtid och förbättra de fördelar som kunderna kan njuta av när de reser med Emirates och SriLankan på en och samma biljett, säger Adnan Kazim, Chief Commercial Officer på Emirates i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024