Annons:

Emirates: Så flyger de i sommar

Flygbolaget Emirates utökar kapaciteten och antal flyg för att hantera den ökade efterfrågan under sommaren i samband med att reserestriktioner lättas. I nuläget flyger Emirates till 115 destinationer i världen. I slutet av juli kommer de att återuppta 90 procent av sitt totala flygnätverk. Emirates kommer då att utföra 880 veckovisa flygningar i 124 städer. Det skriver Emirates i ett pressmeddelande.

Destinationer som återupptas i juli:

1 juli: Venedig
2 juli: Phuket, Nice, Orlando och Mexiko City
9 juli: Lyon
14 juli: Malta

– Emirates är fast beslutna att hålla Dubai, företag och samhällen runt om i världen anslutna. Vi arbetar hårt för att bygga upp vårt nätverk och säkra tillgång till fler destinationer i samarbete med myndigheter och intressenter. Vi uppmuntras av den senaste utvecklingen eftersom många länder har börjat öppna för internationella besökare igen. Vi ser starka tecken på ökad efterfrågan där begränsningar har lättat, säger Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, vd och ordförande, Emirates. 

Emirates lägger till tolv destinationer i juli och augusti. Lista: München, Düsseldorf, Hamburg, Zürich, Wien, Prag, Madrid, Stockholm, Bryssel, Lissabon, Chicago, Miami och Tunis. Emirates tillför dessutom över 30 nya A380-flygplan.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024