Annons:

Emirates ska anställa för fler för att nå kraftig tillväxt

Emirates Group lägger grunden för nästa tillväxtfas med en storsatsning för att rekrytera de största talangerna globalt inom 180 unika roller. Koncernen vill rekrytera kabinpersonal, piloter, ingenjörer, IT-specialister och kundtjänstmedarbetare till både Emirates och dnata, enligt ett pressmeddelande.

Trots tuffa arbetsmarknadsförhållanden avslutade Emirates Group sitt räkenskapsår den 31 mars med mer än 102 000 anställda efter att ha välkomnat 17 160 personer till olika roller under året. Rekryteringen av ny personal sammanfaller med en spännande tidpunkt i Emirates historia: Ett år med rekordresultat och vinstdelning, förväntad tillväxt, nätverksexpansion, leverans av den nya flottan med Airbus A350 och Boeing 777-X med start 2024 samt en livlig resemarknad. 

– Emirates Group har byggt upp ett rykte som en självklar arbetsgivare och en banbrytande kraft inom flyget. Människor vill vara en del av koncernens tillväxt och ambitioner samt arbeta och bo i Dubai, en av världens säkraste och mest dynamiska städer. Under det senaste räkenskapsåret mottog vi cirka 2,7 miljoner ansökningar globalt för roller i hela organisationen, säger Oliver Grohmann, Senior Vice President Human Resources på Emirates Group i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.