Annons:

Annons:

Emirates Skywards når 20-årsgränsen med över 27 miljoner medlemmar

I 20 år har Emirates Skywards, det prisbelönta lojalitetsprogrammet för Emirates och flydubai, utmärkts av enastående service, innovation och oöverträffade belöningar. Programmet har gått från en miljon medlemmar år 2005 till 27 miljoner medlemmar år 2020, enligt ett pressmeddelande.

Under de senaste två decennierna har antalet medlemmar för lojalitetsprogrammet fortsatt att öka genom ett fortsatt erbjudande av värdefulla, rika och personliga upplevelser till medlemmar runt om i världen.

Programmet har kontinuerligt investerat i att diversifiera sina varumärkespartnerskap och utnyttja innovativ digital teknik så att det kan erbjuda sina medlemmar över hela världen fler sätt att ta del av belöningar på ett bekvämt sätt och via nya kontaktpunkter.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.