Annons:

Annons:

Ethiopian Airlines har ny nordisk försäljningschef

Håkan Thelenius, blir ny försäljningschef för Ethiopian Airlines i Norden och Baltikum.

Håkan Thelenius jobbar som sales manager aviation på Aviareps, som fr o m 1:a maj är försäljningsansvariga i Norden och Baltikum för Ethiopian Airlines. Håkan har tidigare varit försäljningsansvarig i Sverige för bland annat Malaysia Airlines, Bangkok Airways, Air Tahiti Nui och SunExpress.
Dessförinnan har han bland annat varit chef för Solresors Stockholmskontor och key account manager för arrangörens återförsäljare i mellersta och norra Sverige.
Han har också jobbat på SAS, Lotus Travel, ERV och Air France-KLM.

– Jag ser fram emot att stärka Ethiopian Airlines varumärke och synlighet på den Nordiska och Baltiska marknaden. Jag kommer att ha ett tätt samarbete med återförsäljare på både affärs- och privatsidan för att driva den kommersiella utvecklingen. Men jag kommer även ha en nära relation med turoperatörer och andra aktörer som arrangerar resor till denna fantastiska del av världen, säger Håkan Thelenius.

Ethiopian Airlines flyger för närvarande fyra avgångar i veckan med Boeing 787 Dreamliners från Stockholm och Oslo till Addis Abeba. Från mitten av juni ökas frekvensen till sex gånger i veckan. 

Kommentarer är stängda.

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.