Annons:

Annons:

Ethiopian Airlines väljer AVIAREPS

Afrikas ledande flygbolag Ethiopian Airlines utser AVIAREPS som ansvarig för sina försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter i Norden och Baltikum. Afrikas största flygbolag Ethiopian Airlines, med 127 destinationer och en produkt i världsklass, utökar samt förbättrar sina anslutningar över hela världen, enligt ett pressmeddelande.

Flygbolaget erbjuder för närvarande sina nordiska kunder direktflyg från Stockholm och Oslo. Genom utnämningen av AVIAREPS som General Sales and Service Agent i de nordiska och baltiska länderna ser flygbolaget möjligheten att skapa synergier för sin verksamhet samt förstärka sin närvaro i regionen.

Från och med den 1 maj 2021 är AVIAREPS nordiska och baltiska team ansvariga för flygbolagets direkt- och agentförsäljning, promotions, marknadsföring och PR-aktiviteter på dessa marknader. 

I en kommentar till utnämningen säger Wogayehu Terefe, regionchef för Ethiopian Airlines i de nordiska och baltiska länderna i ett pressmeddelande: ”Vi är glada över att kunna utvidga vårt partnerskap med AVIAREPS i de nordiska och baltiska länderna. Detta gör att vi kommer mycket närmare våra värdefulla kunder och säkerställer en enkel tillgång till våra produkter och tjänster i världsklass. Partnerskapet kommer att hjälpa oss att öka kännedomen och stärka vårt varumärke i regionen, samt ytterligare förstärka turism- och handelsförbindelserna mellan Afrika och de nordiska och baltiska länderna.”

Kommentarer är stängda.

Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.