Annons:

Eurowings öppnar ny direktlinje till Innsbruck på Arlanda

Lufthansagruppens lågprisbolag Eurowings har fortsatt stark tilltro till den svenska marknadens reslust och utökar med ytterligare en direktlinje från den nya basen på Stockholm Arlanda under vintern. Flygbolaget möter efterfrågan från svenska skidentusiaster och lanserar en linje till österrikiska Tyrolen, enligt ett pressmeddelande.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, öppnade flygbolaget en ny bas och närmare tjugo Europalinjer som kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud.

I samband med vinterprogrammet adderar nu Eurowings ytterligare en direktlinje till Innsbruck, ofta refererad till som Alpernas huvudstad med närhet till skidåkning i nio olika skidsystem såsom St Anton och Ischgl i Österrike, Cortina och Dolomiterna i Italien och St Moritz i Schweiz.

Totalt erbjuder det tyska flygbolaget då totalt tolv destinationer under vintern från Stockholm Arlanda. Linjen är i dagsläget otrafikerad och Eurowings blir ensam om att flyga reguljärt på sträckan.

Mellan den 14 januari och 25 mars 2023 trafikerar Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Innsbruck Airport (INN) med en veckovis avgång på lördagar.

Kommentarer är stängda.