Annons:

Eurowings öppnar ny linje från Landvetter till Berlin

Tyska lågprisbolag Eurowings har fortsatt stark tilltro till den svenska marknaden och utökar med ytterligare en direktlinje från Göteborg Landvetter i samband med sommarprogrammet. Flygbolaget möter efterfrågan och lanserar en linje till Berlin, enligt ett pressmeddelande.

I slutet av mars 2023 börjar Eurowings flyga direkt till Berlin från Landvetter fyra gånger i veckan. 

– Vi välkomnar satsningen som Eurowings gör på regionen genom att öppna ytterligare en direkt utrikeslinje från Landvetter. Tyskland är vår största marknad för utresande passagerare och det är viktigt för västsvenska privat- och affärsresenärer att på ett enkelt och smidigt sätt nå Berlin. Antalet resenärer till Berlin växte åren före pandemin och vi ser ett fortsatt ökat intresse. Den nya direktlinjen möter även efterfrågan från tyska resenärer som vill besöka Göteborg, säger Anna Strömwall, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport i ett pressmeddelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022