Annons:

Finnair och BRA utökar samarbetet

Finnair fördjupar samarbetet med BRA som börjar flyga mellan Bromma och Helsingfors i januari 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Från och med januari 2018 börjar BRA att flyga en eftermiddagsavgång från Bromma till Helsingfors på vardagar på uppdrag av Finnair. Fem dagar i veckan kommer dessutom ett morgonflyg från Helsingfors till Bromma läggas till samt ett kvällsflyg från Bromma till Helsingfors under sex av veckans dagar. Det skriver Finnair i ett pressmeddelande.

Det utökade antalet förbindelser innebär att Finnairs kapacitet mellan Bromma och Helsingfors stärks med 40 procent nästa år.

– Vi är glada för utvecklingen av vårt samarbete med BRA och att vi därigenom får möjlighet att erbjuda ännu bättre förbindelser på den svenska marknaden. Det här är en fortsättning i vår strategi för att bli mer lokalt relevanta för resenärer i fler städer runt om i Sverige, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair

Christian Clemens, VD på BRA:
– Först och främst är det fördjupade samarbetet med Finnair väldigt positivt för våra kunder, som nu får fler enkla resvägar ut i Europa och vidare till Asien. Vi är också glada över förtroendet att få flyga för Finnair, vi har sedan september 2016 flugit Umeå-Helsingfors och nu adderar vi Bromma-Helsingfors. Vår ATR-flotta är storleksmässigt attraktiv och erbjuder klimateffektiva resor.

 

Kommentarer är stängda.

Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022