Annons:

Annons:

Finnair och BRA utökar samarbetet

Finnair och BRA utökar sitt code share-samarbete och nu kommer Finnairs flygbolagskod att läggas till på flertalet av BRAs rutter i Sverige.

 

BRA och Finnair har tidigare samarbetat på rutterna mellan Bromma och Göteborg, Umeå och Malmö. Nu utökas samarbetet och från och med den 5 september kommer Finnairs flygbolagskod AY att läggas till på BRA:s rutter mellan Bromma och Trollhättan, Visby, Kalmar, Ronneby och Ängelholm/Helsingborg, Växsjö, Sundsvall, Halmstad och Åre/Öresund. Dessuom läggs BRAs flygkod till på Finnairs nya linje mellan Umeå och Helsingfors.

– Vi ser fram emot att ytterligare stärka samarbetet med BRA och kunna erbjuda nya förbindelser till och från svenska städer. Sverige är en nyckelmarknad för Finnair och nu kommer det bli ännu smidigare för svenska resenärer att resa vidare till våra asiatiska resmål, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair i ett pressmeddelande.

Det finns också sedan i våras ett samarbete mellan flygbolagens lojalitetsprogram, Finnair Plus och BRA Vänner. Det samarbetet innebär att flygbolagens kunder kan samla och använda poäng hos varandra.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018