Annons:

Finnair ökar till Asien

Finnair lanserar fler Asienrutter 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

Som en del av Finnairs tillväxtstrategi öppnar Finnair en ny året runt-linje mellan Helsingfors och Nanjing i Kina från maj 2018. Den nya rutten kommer att avgå tre gånger i veckan under sommaren och två gånger i veckan under vintern med en Airbus A330.

Under sommaren 2018 utökar Finnair också antalet flygningar österut till bland annat Bangkok, Tokyo och Delhi.

Det finska flygbolaget ökar dessutom antalet avgångar mellan Umeå och Helsingfors med hela 40 procent.

— Från Sverige ser vi en kraftig tillväxt och efterfrågan till våra huvudmarknader Thailand, Japan och Kina. Vår nya rutt till Nanjing passar därför perfekt i vårt utbud. Tack vare nya och utökade avgångar till Asien, som bland annat Bangkok, erbjuder Finnair resenärer fler val än någonsin. Vi fortsätter också vår frammarsch på den svenska marknaden och ökar kapaciteten på rutten mellan Umeå och Helsingfors med 40 procent, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair i ett pressmeddelande.

Finnair satsar även västerut nästa år. Med två nya avgångar till Chicago får Finnair dagliga avgångar sommaren 2018. Flygbolaget förlänger också perioden med tre veckoavgångar till San Fransisco till att omfatta perioden 3 maj–26 september.

Finnair ökar avgångarna också till flera populära europeiska destinationer under sommaren 2018:
– Fjorton nya avgångar i veckan till Tallinn, vilket innebär upp till tio avgångar dagligen.
– Ytterligare en daglig flight till Moskva, vilket innebär tre avgångar till den ryska huvudstaden dagligen och upp till sex dagliga avgångar i samarbete med Aeroflot Russian Airlines.
– Finnair ökar flygningar mellan Helsingfors och Umeå med 40 procent.

Kommentarer är stängda.