Annons:

Finnair satsar i Sverige med trafik till Asien

Det finska flygbolaget Finnair ser internationella möjligheter på den svenska marknaden och etablerar en ny bas på Stockholm Arlanda Airport samtidigt som de lanserar tre nya långdistanslinjer inför vintersäsongen, till Bangkok, Phuket och Miami.

– Vi är glada att kunna möta svenskarnas längtan efter resande med direktflyg från Arlanda till Bangkok, Phuket och Miami. Detta är några av de absolut populäraste vinterdestinationerna för svenskar. Vi vet att många just nu planerar sina vinterresor i takt med att världen öppnar upp och vi ser fram emot att välkomna dem ombord på våra Airbus A350, säger Ole Orvér, Chief Commercial Officer på Finnair.

Med start den 22 oktober trafikerar Finnair Stockholm Arlanda Airport (ARN) – New Bangkok International Airport (BKK) fem gånger per vecka, för att den 28 november gå upp till dagliga avgångar.

Med start den 24 oktober trafikerar Finnair Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Phuket International Airport (HKT) en gång per vecka för att successivt utökas till två avgångar den 4 november och tre avgångar per vecka den 30 december.

Med start den 23 oktober trafikerar Finnair Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Miami International Airport (MIA) två gånger per vecka för att den 29 november öka frekvensen till fyra avgångar per vecka.

2 kommentarer

  1. Göran: – Vi är glada att kunna möta svenskarnas längtan efter resande med direktflyg från Arlanda till Bangkok, Phuket och Miami. Jag tror inte det blir nån reseboom eftersom pandemin är kvar i häst/vinter. Idag läser jag om tex Thailand som har STORA problem. https://thepattayanews.com/
  2. R F: När SAS sviker Stockholm vad gäller långlinjer så satsar Finnair, det tackar vi för!
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024