Annons:

Finnair utökar sin nya business class till Asien och USA

Snart kan resenärer boka det finska flygbolagets nya premium economy- och business class-kabiner på totalt tio sträckor från Helsingfors. Text: Linda Iliste

Från och med i dag, 1 augusti, kommer Finnairs helt nya premium economy- och komplett förnyade business class-kabiner erbjudas på flygresor mellan Helsingfors och flygplatsen Narita i Tokyo respektive Los Angeles.

En månad senare, från och med 1 september, erbjuds de även till Seoul. Den 13 september lanseras de till Osaka. Under de följande månaderna kommer sedan fler rutter till USA, Asien och Mellanöstern att rullas ut.

De två kabinerna lanserades våren 2022. De är resultatet av en fyra år lång investering på 200 miljoner euro som flygbolagets gör i sin kundupplevelse. I satsningen ingår även en uppfräschning av ekonomiklass.

De två nya kabinklasserna erbjuds ombord flygbolagets moderniserade Airbus A330 och Airbus A350-flygplan. De har utvecklats tillsammans med Collins Aerospace och är designade för maximal komfort, utrymme och rörelsefrihet.

Redan i dag kan resenärer som flyger från Helsingfors till någon av de fem amerikanska städerna Chicago, Seattle, Dallas, Miami och New York via JFK, samt till Tokyo via flygplatsen Haneda, boka säten i dem. 

Enligt data från Planespotters.net har sju av Finnairs åtta A330-plan än så länge förnyats, och elva av dess 17 A350-900-flygplan har försetts med de nya kabinerna. 

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024