Annons:

Annons:

Plan i luften

Fler passagerare för SAS under april

Antalet passagerare ökade med 5,4 procent under april månad för SAS. 2,3 miljoner totalt valde att flyga med bolaget i april.

2,3 miljoner valde att resa med SAS i april. Antalet passagerare ökade med 5,4 procent.

SAS trafik ökade med 9,2 procent under april månad. Nya destinationer och fler frekvenser innebar en stor tillväxt på de interkontinentala linjerna till/från Asien och USA där trafiken ökade med 31 procent. Kraftig kapacitetsökning på de interkontinentala linjerna ökade den totala reguljära kapaciteten med 9,1 procent. Kabinfaktorn uppgick till 69,6 procent.

– Den positiva responsen på SAS stärkta interkontinentala erbjudande fortsätter, vilket illustreras av rekordmånga passagerare i april och av att trafiken i Business Class ökade med över 50 procent, säger Rickard Gustafson, vd och koncernchef för SAS i ett pressmeddelande.

På de europeiska och interskandinaviska linjerna minskade SAS kapaciteten med 5,8 procent samtidigt som trafiken minskade med 5 procent.

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019