Annons:

Annons:

Flyg fylldes av rök – tvingades nödlanda

Ett flygplan har tvingats nödlanda i spanska Valencia efter att hela kabinen fyllts av rök. 200 personer har evakuerats varav tre har förts till sjukhus, skriver Expressen som citerar The Guardian.

Ett British Airways-plan som skulle flyga från London till Valencia på måndagseftermiddagen fylldes plötsligt av rök och planet tvingades att nödlanda på ett fält utanför den spanska staden.

Anledningen till röken är inte känd för tillfället.

Tre personer har fått föras till sjukhus, skriver The Guardian. Skadeläget är okänt.

Passageraren och den spanske sportreportern Dani Meroño Bori twittrade från kaoset:

Panik! Rädsla – har aldrig varit med om något som det tidigare”, skriver Bori berättar Expressen.

British Airways har bekräftat det inträffande i ett uttalande:

Vi kan bekräfta att British Airways flyg från Heathrow till Valencia har varit med om en incident i dag. Flygplanet, en A321, har landat och alla kunder och besättning har gått av. Personal hjälper kunder sin är på flygplatsen”, skriver företaget.

En person twittrade ut bilder på när hennes medpassagerare tvingades använda flygplanets nödutgångar. Bilderna visar hur flygplanet landade på ett stort fält. ”Skräckinjagande erfarenhet på flyget till Valencia. Kändes som en skräckfilm”, skriver hon.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.